Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився ватерпольний турнір пам’яті Вадима Мартинчика

У Львові завершився міжнародний юнацький турнір з водного поло присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Вадима Мартинчика.

Участь у турнірі, який відбувся у басейні «Динамо» (вул. Вітовського, 53), взяли команди юнаків 2005 року народження та молодші. За найвищі місця на п’єдесталі пошани боролися: СДЮСШОР ім. Я.Клочкової (Харків), WTS Polonia Bytum (Польща), ССШ №4 ім. Г.Осіпова м.Кишинів (Молдова) та господарі змагань - ДЮСШ №3 м.Львів.

За підсумками одноколового турніру найсильнішою стала команда господарів – ДЮСШ №3 зі Львова, друге місце вибороли поляки, третє – молдовани, а четверте – харків’яни.

Вадим Терентійович Мартинчик (10.01.1934 – 1.09.2010) багато років був одним із керівників львівського фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Його знали як відомого плавця і ватерполіста, чемпіона і рекордсмена країни, члена збірної команди СРСР з плавання і водного поло, авторитетного тренера і арбітра, заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури і спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ