Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові зберуться ІТ спільноти зі всієї України

22-24 травня 2014 року у Львові відбудеться масштабна конференція в сфері ІТ індустрії Lviv IT Arena. Конференція збере понад 700 учасників з України та з-за кордону. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Конференція проходитиме на стадіоні «Арена Львів».

Lviv IT Arena фокусується на основних трендах розвитку ІТ індустрії в Україні та світі. Концепція конференції полягає в тому, що вона покриває повний цикл розробки програмного забезпечення. Також конференція охоплює етапи розвитку ІТ компанії: від стартапу до системної компанії.

Секції Lviv IT Arena сформовані таким чином, що конференція є цікавою як для керівників компаній, так і проектних менеджерів, тестерів чи HR фахівців, а також тих, хто хоче створити свою компанію.

Всю детальну інформацію щодо конференції ви можете знайти на сайті www.itarena.lviv.ua.

Головним організатором конференції є Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг (ІТБП). Співорганізатори – компанія Елекс, Львівська спільнота тестувальників (Testers.lviv.ua), Львівська бізнес-школа, спільнота розробників Google (GDG), бізнес-інкубатор Startup Depot, спільнота спеціалістів у сфері інформаційної безпеки (WISC), Школа проектного менеджменту та Львівська міська рада.

Наразі триває процес формування програми. Тому якщо ви зацікавлені виступити доповідачем на Lviv IT Arena, можете зробити це на сайті itarena.lviv.ua. Якщо ви бажаєте долучитися до конференції в якості партнера, контактуйте з координатором проекту – Аліною Тацюк, e-mail: [email protected].

Довідка.

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг– це спільнота провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ