Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові збудують сучасну школу мистецтв

Сьогодні, 4 липня, у Львівській міській раді презентували візуалізацію проекту багатофункціональної школи Школи мистецтв на вул.Кричевського, 61 у Залізничому районі міста. Над проектом працювали архітектори відомої у Львові «Проектної майстерні Бєляєвих».

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук ініціатор ідеї, депутат ЛМР з фракції «Народний контроль» Тарас Ворко, проект буде реалізований у дві черги.

1/3

«Є ще багато нюансів, які потрібно вирішити. Це проведення мереж, закріплення земельної ділянки, виготовлення ПКД. Але те, що маємо проект, – дуже вагомий крок до того, аби процес рухався далі і вже навесні 2019-ого ми розпочали першу чергу – капітальний ремонт існуючого приміщення на Кричевського», – розповів депутат.

Також він нагадав, що місяць тому він разом із керівником фракції «Народний контроль» Валерієм Веремчуком взяли участь у робочій нараді щодо створення  проекту Школи.

«Після реалізації всього задуманого Залізничний район отримає багатофункціональну Школу мистецтв – на три поверхи, загальною площею у майже 1 тисячу «квадратів», з окремим концертним залом. Тут будуть класи хореографії, хорового співу, живопису, вокалу, театральна студія, студія звукозапису тощо. Таким чином ми вирішимо потребу району у такому центрі дозвілля і навчання для молоді. Адже зараз Школа мистецтв №11 тісниться на вулиці Виговського, 1а. У ній мають змогу навчатися лише 220 дітей. Реальна ж потреба району – вдвічі більша», – переконаний Тарас Ворко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ