Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові жодного нового садочка, але відремонтували старі

У Львові цього року міській владі вдасться відкрити 41 додаткову групу у садочках, планували – 51. Про це Гал-інфо розповіла Наталія Клочко, головний спеціаліст сектора національного виховання та охорони дитинства Львівської міської ради.

Зокрема, нові групи вже відкрито у таких дошкільних закладах: №116 – 2 групи; №95 – 4 групи, №31 (при  школі №23) – 3 групи (2 ясельні і 1 молодша); НВК школа-садок №38 – 2 групи; №48 (при церкві Климентія) – 2 групи, різновікові; №9 – 5 груп; №17 – 5 груп; №168 – 14 груп.

Наталія Клочко додала, що у садочку при Центрі туризму «Княжий» додаткові 4 групи мали б відкритись буквально в останній тиждень цього року.

Також Наталія Клочко, відповідаючи на запитання журналіста Гал-інфо, розповіла, що Львівська міська рада цього року не побудувала  жодного нового садочка, але відновила ті, які перебували в оренді, або були зовсім занедбані. Зокрема, повністю відновлені такі садочки:  №168, № 17, №9. Також після Нового року відкриються садочки №97 і №102, а у планах міськради на 2017 рік відновити садочок №111.

Нагадаємо, що станом на тепер в електронній черзі до садочків у Львові стоїть близько 3 тис. дітей.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ