Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові житлову субсидію призначено для майже 103 тисяч сімей

Як повідомили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради, станом на 1 липня 2017 року житлову субсидію на наступний термін (з 01.05.2017 по 30.04.2018) призначено для 102 956 домогосподарств. Суми призначеної субсидії за травень та червень 2017 року будуть відображені у квитанціях за червень, які надійдуть від надавачів житлово-комунальних послуг у липні. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління соціального захисту Львівської міської ради нагадує, що субсидія призначається на 12 місяців з місяця звернення за її призначенням і розраховується: на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня; на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня. А щоб автоматично перепризначити субсидію, необхідна інформація про доходи мешканців за 4 квартали до моменту звернення.

«Якщо Ви отримували субсидію в опалювальний період 2016/2017 років або зверталися за призначенням субсидії протягом 2017 року, навіть якщо розмір призначеної субсидії становить 0.00 грн., з початком опалювального сезону Вам буде проведено перерахунок розміру субсидії в автоматичному режимі. Тобто не потрібно заповнювати та подавати повторно заяву і декларацію. Усі необхідні дані для проведення перерахунку є в районних відділах управління соціального захисту населення.

У разі отримання інформації про прострочену понад два місяці заборгованість з оплати послуг, субсидія на наступний строк не призначається, про що структурний підрозділ з питань соціального захисту населення інформує особу. Якщо протягом двох місяців з дати інформування про непризначення субсидії на наступний строк громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, тобто з 01.05.2017», - нагадують в управлінні соціального захисту ЛМР.

Для отримання детальнішої інформації щодо призначення субсидії, слід звертатись до районних відділів соціального захисту м. Львова. Контактні телефони:   Галицький: тел.: 261-44-50; Личаківський: тел.: 235-71-62; Залізничний: тел.: 295-82-28; Франківський: тел.: 237-50-81; Шевченківський: тел.: 252-28-40; Сихівський: тел.: 254-64-80.

Прийом мешканців у «Єдиних приймальнях» проводиться у понеділок – з 13 до 19 год., з вівторка по четвер – з 8 до 19 год. Записатись на прийом в режимі он-лайн та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua/

Понад 18 тисяч ощадливих субсидіантів у Львові отримають відшкодування за зекономлені електроенергію та газ. Для того, щоби отримати ці кошти, вони мають до 1 вересня звернутися до відділу соціального захисту і написати заяву, де вказати спосіб отримання цих коштів – або на банківський рахунок, або на поштове відділення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ