Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з’явилася Алея міжнародної підтримки України

Сьогодні, 15 листопада, на Львівщині дали старт новій ініціативі. Відтепер представники посольств європейських країн, які підтримують Україну, будучи з офіційними візитами у нашій області, зможуть долучитись до висадки дерев.
Фото - ЛОДА

Місцем майбутньої алеї обрали проспект Свободи у Львові, повідомляють в ЛОДА. 

Першим, хто посадив дерево на алеї, став Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Іспанія в Україні Рікардо Лопес-Аранда Хагу. Клен-явір – саме це дерево стало символом дружби між народами Іспанії та України.

Спільно з Надзвичайним і Повноважним Послом дерево посадив заступник начальника Львівської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін.

«Сьогодні на Алеї міжнародної підтримки України посадили перше дерево, що символізує розвиток співпраці між нашою країною та Іспанією. За час повномасштабної війни іспанський народ показав свою підтримку, прихистивши у себе сотні тисяч українців. Уряд Іспанії неодноразово ухвалював рішення, спрямовані допомогти Україні у військовому та в гуманітарному плані. Переконаний, що співпраця між нашими країнами має відбуватися не лише у складні часи, а й повинна процвітати надалі, щоб творити спільні нові проєкти. Ця подія є яскравим прикладом нашої вдячності народові Іспанії за його підтримку», – зазначив Олександр Кулепін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ