Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з’явиться ще один штрафмайданчик

Рішення облаштувати спеціальний майданчик (стоянку) для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів ухвалили на засіданні виконавчого комітету ЛМР у п’ятницю, 19 серпня, інформує кореспондент Гал-інфо.

Згідно з рішенням виконкому спеціальний майданчик для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів з’явиться на території Науково-дослідного інституту метрології вимірювальних і управляючих систем (ДП НДІ “Система“) за адресою: вул. М. Кривоноса, 6. 

Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури розробить програму здійснення заходів щодо облаштування спеціального майданчика (стоянки) для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів, а сам майданчик на території інституту облаштують працівники ЛКП “Інститут просторового розвитку“.

Як йдеться в рішенні влаштування майданчика дозволить скоротити час транспортування тимчасово затриманих автомобілів, а під час воєнного стану також сприятиме безперешкодному пересуванню транспортних засобів спеціалізованого та спеціального призначення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ