Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У лютому двоє львів’янок відзначили свої 100 і більше років

У Львові продовжують традицію вітати довгожителів міста, які відсвяткували 100 і більше років. Цього місяця свої уродини відсвяткували двоє довгожительок, які мешкають у Сихівському районі Львова. Про це повідомили у ЛМР.
Фото ілюстративне

Першою цього місяця свій день народження відзначила Наталія Михайліна: 8 лютого їй виповнилось 102 роки. А Юлія Галас святкувала столітній ювілей 23 лютого.

Представники управління соціального захисту Львівської міської ради відвідали ювілярок, привітали їх від громади Львова та вручили матеріальну допомогу в сумі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист від міського голови.

Зауважимо, що усіх ювілярів, як і щороку, від громади вітають представники міської влади. Традиційно тим довгожителям, які відзначають сто років, на день народження з бюджету надають одноразову матеріальну допомогу в сумі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист від міського голови. Усім же, хто святкує 101 та більше років, – 10 тисяч гривень. Традиція вітання довгожителів у Львові триває вже понад 15 років.

До слова, загалом у 2024 році на виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів у бюджеті передбачили 680 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ