Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Малехові та Підбірцях зведуть виробничо-складські та адміністративні приміщення

Виконком ЛМР видав містобудівні умови та обмеження на будівництво виробничо-складських та адміністративних приміщень у селі Підбірці та на будівництво складської та адміністративної споруд на вулиці Жовківській, 27 у Малехові Львівської міської тергромади.

У Підбірцях земельна ділянка, де будуть склади, розміщена біля траси – магістральної вулиці Тракт Глинянський. На площі у близько пів гектара збудують виробничо-складські приміщення з триповерховим адміністративним корпусом.

«Досить вдале проєктне рішення, як по генеральному плану, так і в частині архітектури. Ми бачимо досить якісну промислову архітектуру.

Ми маємо практично ідентичний об'єкт, який буде розміщений на земельній ділянці в селі Малехів. Тут споруди швидкого монтажу у металевих конструкціях з облицювальними матеріалами», – зазначили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради.

«Фактично – це створення робочих місць і це дуже важливо для міста. Ми вдячні сьогодні тим, хто інвестує в розвиток нашої економіки», – наголосив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ