Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Маріуполі поліція на три дні перейде на посилений режим роботи

З 15 по 17 травня маріупольський гарнізон поліції буде переведений на посилений варіант несення служби. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Донецькій області.

Посилений режим роботи пов'язаний з проведенням концерту гурту Океан Ельзи на стадіоні Іллічівець.

"Очікується 17 травня великий наплив людей, орієнтовно - понад 12 тисяч жителів і гостей міста. В спецзаходи будуть задіяні додаткові сили поліції з півночі області і прилеглих відділів і відділень, спецпідрозділу поліції в повному складі, а також бійці Нацгвардії, які оточать зовнішній периметр, і всі екстрені служби ", - відзначили в прес-службі.

Начальник ГУ Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін підкреслив, що поліцейські не допустять осіб, які намагатимуться пронести заборонені предмети - зброю, димові шашки, скло. Для безпеки жителів вхід з великими сумками і ручною поклажею буде заборонений.

"Кожен відвідувач пройде процедуру ретельної перевірки. На входах будуть розташовані металошукачі, працюватимуть кінологи з собаками, які допоможуть виявляти наркотики, вибухівку та інші загрози безпеки гостей комплексу", - додали в прес-службі.

Всього безпеку під час концерту будуть забезпечувати понад тисячу поліцейських.

Поліція активізує контроль на всіх КПВВ і внутрішніх блокпостах регіону.

За інформацією прес-центру АТО, найбільше порушень режиму тиші відбулося на маріупольському напрямі за останню добу.

Ліга.нет

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ