Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У мікрорайоні Рясне відкрили Центр надання адміністративних послуг

У Львові у мікрорайоні Рясне на Шевченка, 374 відкрили Центр надання адміністративних послуг. Це вже другий офіс у Шевченківському районі. Наступний Центр планують відкрити в смт. Брюховичі цього року. В подальших планах – відкрити офіси ще й в смт. Рудно та в м. Винники. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Шевченківському районі Львова на вул. М. Хвильового, 14а вже працює Центр надання адміністративних послуг, і з початку року сюди звернулося понад 35 тис. мешканців. Проте, враховуючи, що цей район має досить велику територію і велику кількість мешканців, прийняли рішення відкрити ще один офіс, що суттєво спростить доступ до надання послуг людям, які живуть в Рясне-1 та Рясне-2. Офіс знаходиться між двома зупинками громадського транспорту і є помітним з проїзної частини.

ЦНАП на Шевченка, 374 – вже шостий офіс після пл. Ринок, який відкрили у Львові. І кожного разу, відкриваючи офіс, запроваджують додаткову затребувану функцію, враховуючи попередній досвід роботи інших офісів та відгуки відвідувачів. У цьому ЦНАПі такою функцією є інтерактивна панель для оцінювання якості надання послуг в офісі, де кожен відвідувач у три кліки зможе оцінити роботу Центру.

В офісі можна отримати весь комплекс послуг, починаючи з реєстрації місця проживання, звернення до міської ради, запис на прийом до посадовців, адміністративні послуги органів державної влади. Зокрема, послуги:

– Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклейка фотокартки при досягненні 25- та 45-річного віку);

– Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо);

– Держгеокадастру у м. Львові Львівської області;

– Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації);

– Держпраці у Львівській області (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів) тощо.

Більш детально ознайомитись з переліком послуг органів державної влади та виконавчих органів Львівської міської ради можна на сторінці ЦНАП м. Львова за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ