Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У міській Ратуші відкрили фотовиставку про "Оселю" під назвою "Оселята"

Сьогодні, 26 березня, на 2-му поверсі Львівської міської ради — біля великої сесійної зали відкрили виставку "Оселята" фотографині Робін Аліши Клеменс та письменниці Лізи Вейди. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Виставка висвітлює життя та працю ЛМГО "Спільнота взаємодопомоги "Оселя". Вона функціонуватиме впродовж місяця, тож усі охочі зможуть оглянути фото. Перед відкриттям виставки міський голова Львова Андрій Садовий спільно із працівниками мерії зустрілись із представниками міжнародних спільнот "Емаус" та "Оселя".

Під час зустрічі, зокрема, говорили про розвиток та фінансову підтримку ЛМГО "Спільнота взаємодопомоги "Оселя". Адже, як акцентували під час зустрічі, важливо всіляко підтримувати потребуючих осіб, в тому числі, й запроваджувати циркулярну економіку — щоб речі, які мають цінність для інших, можна було повторно використовувати.

"Я дуже часто приїжджаю в Україну — протягом 15-ти років. І це, напевно, мій шостий візит до Львова". В нас у Європі працює 20 тисяч осіб у спільнотах "Емаус". Засада нашої роботи — не просто прийняття людей, а циркулярна економіка. Важливими моментами є власне повторне використання речей і одягу, який не потрібний, використаний, і з іншого боку — це безкоштовна людська допомога", — зазначив Віллі Дас, президент "Емаус Європа".

"Велика подяка за вашу працю. Ви робите унікальні речі. І ми завжди згадуємо вас як позитивний приклад. Ми готові до ще більшої співпраці, все що буде корисне для львів’ян, людей доброї волі, нами буде підтримано. Ви завжди будете найкращими гостями в нашому місті — бо ви робите велику Божу справу", — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Опісля, за участі представників ЛМГО "Спільнота взаємодопомоги "Оселя", відбулось офіційне відкриття виставки "Оселята" фотографині Робін Аліши Клеменс та письменниці Лізи Вейди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ