Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Monobank розширили можливості банок для зборів донатів

Співзасновник Monobank Олег Гороховський поінформував, що за допомогою фінустанови зібрано майже 50 мільярдів гривень донатів.

Також банк розширив можливість послуги, додавши IBAN для долучення до зборів юросіб, збільшення кількості одночасних зборів для благодійних фондів, зберігання чужих банок та анонсував звіти за "розбиття банок".

Про це Олег Гороховський повідомив у Telegram.

"За допомогою банки вже зібрано майже 50 млрд грн. Ми не припиняємо працювати над тим, щоб темпи ваших зборів не спадали", — написав він й розповів про нові можливості, які з'явилися останнім часом.

Зберігання чужих банок

За словами Гороховського, тепер усі цікаві банки можна зберегти в одному місці, щоб не шукати їх у соцмережах. Зокрема можна моніторити прогрес збору та вивести його на віджет на головному екрані. Також можна налаштувати періодичні відрахування на вибрані банки, що допоможе довготривалим зборам.

Збільшення кількості зборів для фондів

Тепер фонди можуть одночасно відкривати більше банок для зборів.

IBAN для банок

Співзасновник Monobank пояснив, що з IBAN юридичні особи можуть без проблем долучатися до зборів, адже їм потрібні реквізити для переказу. При цьому, компанія може не платити податки за донати, якщо волонтер, якому надсилаються кошти є у відповідному реєстрі.

Звітність

Гороховський зазначив, що у наступному релізі клієнти фінустанови отримають можливість прикріпити звіт у банку після її розбиття, який буде доступний за посиланням на розбиту банку.

"Нова версія стає доступною для всіх, якщо ви не бачите оновлення, будь ласка, трохи почекайте", — додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ