Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

У москві готуються запровадити коментантську годину

Силовики рф проводять заходи щодо підготовки до запровадження у москві комендантської години,

Про це передає УНН із посиланням на GulaguNet. Зазначається, що в уфсб по москві та московській області проходять заходи щодо підготовки до запровадження у столиці рф комендантської години.

"Роспропаганда стільки років годувала росіян жахами про можливе вторгнення НАТО та ЗСУ, а ... всі ці плани "Фортеця" та "Едельвейс" вводять зараз через терористичну організацію "пвк вагнер", яку створювали саме під контролем фсб і міноборони росії", - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, 23 червня генпрокуратура рф оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника чвк "вагнер" євгенія пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина "фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту" на території рф, і закликала бійців пвк "вагнер" не виконувати накази пригожина і вжити заходів для його затримання.

Повідомлялося, що "бойовики "вагнера" взяли під свій контроль військові об'єкти в місті воронеж", яке розташоване приблизно за 500 км на південь від москви. Власник пвк "вагнер" євгеній пригожин заявив, що під контролем пвк "вагнер" перебувають військові об'єкти ростова-на-дону, зокрема аеродром. За його словами, у планах пвк "блокувати місто ростов" і "йти в москву".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ