Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Мукачеві справу про стрілянину за участю бійців ПС розглянуть 21 грудня

У Мукачівському міськрайонному суді в середу, 14 грудня, відбулося чергове підготовче засідання в справі про стрілянину за участю бійців ПС. Судді ухвалили 21 грудня розпочати розгляд справи по суті.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив захисник бійців Правого сектору Роман Бухтояров.

«У Мукачівському міськрайонному суді було чергове підготовче засідання у справі бійців "Правого сектору", звинувачених у тероризмі після подій в Мукачеві в липні 2015 року. Нарешті прийнято рішення по перехід до розгляду справи по суті. Він має відбутися вже наступного тижня, 21 грудня. Засідання відкрите», - сказав адвокат.

Примітно, що 23 грудня збігає термін перебування під вартою для бійців ПС, який  продовжували вже двічі.

«Були клопотання обвинувачення про чергове продовження терміну тримання під вартою, але його судді відхилили. Разом із тим, відхилили й прохання захисту про пом'якшення запобіжного заходу», - зазначив Бухтояров.

Як раніше повідомлялося, у справі про "мукачівську стрілянину" було затримано 4 бійців "Правого сектору". Троє з них були поранені у сутичці між "ПС" та правоохоронцями й людьми з оточення нардепа Ланьо. Хлопців більше року утримують в СІЗО. Їх звинувачують в тероризмі й вимагають довічного ув'язнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ