Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Миколаївській області горять три гектари лісу

На Миколаївщині горить ліс, для гасіння залучили велику кількість техніки та квадрокоптер, - Укрінформ.

«У Вознесенському районі знову горить лісовий масив на значній площі. 16 серпня о 12:37 до Служби порятунку “101” від громадян почали масово надходити дзвінки про чергову пожежу на території лісового масиву ПрАТ «Микитівський гранітний кар’єр” села Бузьке Вознесенського району. Перша пожежа сталася сьогодні о 06:50, її ліквідували лісничі. Цього разу площа пожежі була значно більша - виявлено два осередки горіння, орієнтовна загальна площа становить 3 га», - повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Миколаївській області.

За викликом направлено відділення 12 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України, місцевої пожежної охорони «Олександрівка», техніка та особовий склад лісничих. До гасіння долучилися і місцеві мешканці. Для проведення розвідки та виявлення осередків пожежі задіяно квадрокоптер.

Додатково направлено техніку та особовий склад Новоодеського та Южноукраїнського гарнізонів. На місце виїхала мобільна група Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на чолі з керівництвом.

Наразі вдалося не допустити верхової пожежі, триває проливка осередків горіння та гасіння низової пожежі підручними засобами.

Ситуація контрольована. Загрози розповсюдження пожежі на населені пункти, розташовані поруч, не має. Ліквідація пожежі триває.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ