Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У мистецькому центрі експонують трофейний безпілотник, що розіграють за донати

Львівський муніципальний мистецький центр запрошує долучатись до розіграшу трофейного рашистського безпілотника, щоб зібрати кошти на мікроавтобус для бригади, що знищує такі ж ворожі безпілотники.
Фото: пресслужба ЛМР

Ворожий безпілотний літальний апарат «Орлан-10» для експозиції у Муніципальному мистецькому центрі люб’язно надала військова частина А2892 зенітно-ракетного полку сухопутних військ, передають у пресслужбі ЛМР.

"Це один із десятків трофеїв полку. Саме цей планер БПЛА зберігся в повністю комплектному і робочому стані. Об’єктивно, це одна з найкращих і найефективніших безпілотних платформ у світі, і, на жаль, велика проблема для наших військ на полі бою, — йдеться в повідомленні. — Але вже майже рік герої протиповітряної оборони створюють росіянам такі проблеми й втрати в пілотованій і непілотованій техніці, що загарбники не ризикують наближатись в зону ураження полку. Ні про яке панування в повітрі над лінією фронту, поки їх так нищить А2892-й ЗРП йтися не може. Саме тому, для ворога полювання на українські засоби ППО переднього краю стали найпріоритетнішим завданням".

Аби знищувати безпілотники, пояснюють організатори, українські військові постійно переміщуються на суттєві відстані, вони фактично живуть і працюють в машині. Бійці готові боронити наше небо, але потребують допомоги, тож усіх просять долучатись до збору на новий мікроавтобус для А2892-й ЗРП.

Долучитись можна взявши участь в лотереї «Орлан-10», задонативши від 200 грн. Утім воїни будуть вдячні за будь-який внесок.

Ціль – зібрати 1,2 млн грн.

Посилання на банку за покликанням



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ