Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У «Народному Фронті» засуджують антидержавну позицію голови Нацради з телерадіомовлення Артеменка

У п'ятницю голова Національної ради з питань телерадіомовлення Юрій Артеменко оприлюднив свій лист до Міністра культури України Кириленка. Таким чином він висловив підтримку керівництву СБУ, яке, на моє переконання, займається не властивими собі функціями, – вважає народний депутат України від «Народного Фронту» Олег Медуниця.

Своїм листом Юрій Артеменко, який за часів Януковича працював заступником міністра культури, фактично просить українців «снісходітєльно» поставитись до ряду російських діячів, які відкрито заявляють про свою антиукраїнську позицію. Зокрема, Артеменко не бачить перешкод трансляції в Україні серіалів, знятих Олегом Табаковим, який, до речі, у липні 2015-го підтримав анексію Криму і назвав українців «убогими та другосортними».

Вважаю таку позицію голови Нацради з питань телерадіомовлення ганебною, провокаційною і антидержавницькою, – наголошує Олег Медуниця.

#РазрухавнашихголовахУ п'ятницю голова Нацради з питань телерадіомовлення Юрій Артеменко оприлюднив свій лист до мініст...

Опубліковано Oleg Medunitsya 11 квітня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ