Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Національній академії обговорили проблеми використання безпілотників

У Національній академії обговорили проблеми використання безпілотників в світлі останніх воєнних конфліктів, - інформують у прес-службі Національної академії сухопутних військ.

Саме цьому питанню було присвячено науково-практичний семінар, організований кафедрою наземної артилерії факультету ракетних військ і артилерії. Його учасники мали можливість обговорити низку питань. Зокрема, вони розглянули стан та перспективи використання безпілотних авіаційних комплексів (БПАК), можливості їх використання в інтересах артилерійських підрозділів, порядок коректування стрільби за їхньою допомогою, а також особливості пристрілювання та обслуговування стрільби за допомогою БПАК тощо.

Чималу зацікавленість присутніх також викликав розгляд питань використання безпілотників під час проведення Операції об’єднаних сил, аналіз тенденцій розвитку авіаційної розвідки в інтересах ракетних військ, і, звичайно, особливості використання вітчизняного БПАК «Фурія».

За словами організаторів заходу, результати проведеного семінару будуть враховані у навчальному процесі у подальшій підготовці майбутніх офіцерів-артилеристів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ