Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика

У найбільших школах Львова запровадили додаткову посаду заступника директора

У школах Львова, де навчається найбільша кількість учнів, запровадили додаткову посаду заступника директора з навчально-виховної роботи. Рішення про це прийняли сьогодні на виконкомі.

Станом на зараз це 16 шкіл (понад 12% від загальної кількості), у яких можна запровадити таку посаду, повідомляють в ЛМР. 

«Необхідність ввести в штатні розписи додаткові посади заступників директорів зумовлена значним зростанням кількості класів та учнів. Йдеться про те, що у заклади освіти, які мають більше 1200 учнів, вводимо додаткові ставки заступника директора з навчально-виховної роботи. До прикладу, заклади мають однакову кількість заступників, але при цьому десь навчається 900 учнів, а десь – 1400 чи 1700.

Тому ми пропонуємо, що при кількості учнів від 1200 до 1400 – це додаткові пів ставки заступника, а якщо кількість учнів більша, ніж 1400 – це ставка заступника директора. Це дозволить їм якісно виконувати свою роботу.

Також ми ще розглядаємо можливість додати одну ставку у початкові школи, якщо у них кількість учнів перевищує 500», - пояснив Віктор Давнюк, начальник відділу освіти Сихівського і Личаківського району Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ