Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У неділю частина громадського транспорту Львова курсуватиме зі змінами

У неділю, 12 вересня, у Львові відбудуться масштабні міжнародні змагання Lviv Triathlon Open Cup 2021. У зв’язку із цим, рух автотранспорту на маршруті змагань буде обмежено. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Фото Олена Ляхович

Старт змагань відбувається на озері Колиба (смт Брюховичі). Після першої транзитної зони учасники долають велосипедний сегмент, який включає ділянку траси Брюховичі-Львів та 5 кіл вулицями Львова. Після велоетапу учасники проходять транзитну зону 2 на проспекті Свободи, де відбудеться біговий сегмент. Фінішуватимуть учасники перед Львівським театром опери та балету.

Як розповів начальник управління транспорту Орест Олеськів, у зв’язку зі змаганнями, закритою для проїзду буде траса Брюховичі-Львів, пр.Чорновола, центральна частина міста.

З 08.45 год буде закрито рух транспорту на всій дистанції змагань. О 10.30 год відкриють рух на перехресті вул. Варшавська - просп. Чорновола, з 12.00 год – на просп. Чорновола. Площа Різні буде відкрита лише для кінцевої зупинки громадського транспорту. Перехрестя вул. Городоцька - просп. Чорновола (просп. Свободи) буде проїзне з ситуативним перекриттям руху. Вул. Під Дубом – вул. Куліша буде відкритою для руху транспорту. Просп. Свободи, як завжди у вихідний день, буде закритий, об'їзд здійснюватиметься по вул. Підвальній.

"З 8.45 і до 12.00 год будуть зміни у роботі громадського транспорту. Зокрема, 9 міських маршрутів та тролейбус №33 у цей час не курсуватимуть. Ще 16 маршрутів курсуватимуть зі змінами. Зокрема, ті автобуси, як їздять на вул. Мазепи і вул. Липинського, об’їжджатимуть просп. Чорновола по вул. Замарстинівській. Ті автобуси, які їдуть з Рясне на вул. Ковча, їхатимуть на вул. Левандівській і вул. Городоцькій. Маршрути, які їдуть на вул. Коперника і вул. Дорошенка, поїдуть по вул. Вітовського на пл. Соборну", - розповів Орест Олеськів.

Зокрема, у неділю до 12.00 год не працюватимуть маршрути № 6А, 7, 8, 8А, 37, 17, 22, 31, 41 та тролейбус №33.

До 12.00 год автобуси №1А, 46, 51, 53 курсуватимуть по вул. Підвальна - Б.Хмельницького - Замарстинівська, автобуси №47А, 61 – по вул. Левандівській - Городоцькій, автобус №9 – вул. Вітовського - І.Франка – Підвальна - Б.Хмельницького - Замарстинівська, автобус №52 буде закорочений до церкви св. Анни, автобуси № 20, 25, 34, 39 їхатимуть по вул. Б. Хмельницького – Замарстинівська - Липинського, автобус №43 – по вул. Вербицького - Вітовського у напрямку до вул. Зеленої, автобус №7 – по вул. Клепарівська - (Джерельна) - Варшавська та автобус №45 - по вул. Вітовського - І.Франка в обидва напрямки.

Мешканців міста просять вибачити за тимчасові незручності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ