Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Нідерландах покажуть три нових українських фільми

Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
ФІото: Держкіно
ФІото: Держкіно
ФІото: Держкіно
ФІото: Держкіно
ФІото: Держкіно
ФІото: Держкіно
1/4
Як повідомили у прес-службі Держкіно України, на Eastern Neighbours Film Festival у Нідерландах покажуть три нових українських фільми

Фільмом-відкриттям фестивалю стане документальна стрічка Александра Міхалковіча ʺМоя бабуся з Марсаʺ, у програмі Current Relevant Cinema глядачі побачать фільм Романа Бондарчука ʺВулканʺ, а в рамках ENFF On Tour відбудеться показ документального фільму Семена Мозгового ʺІсторія Зимового садуʺ.

Цього року Eastern Neighbours Film Festival (ENFF) пройде з 6 по 10 листопада 2019 року в культурному центрі Filmhuis Den Haag у Гаазі, Нідерланди. Щорічно цей фестиваль задля знайомства з культурою своїх східних сусідів збирає в програмі найкращі останні фільми зі східноєвропейських країн.

Eastern Neighbours Film Festival-2019 відкриється створеним за підтримки Держкіно повнометражним документальним дебютом Александр Міхалковіч ʺМоя бабуся з Марсаʺ, світова прем’єра якого відбулась на міжнародному фестивалі документального кіно у чеському місті Їглава – Ji.hlava IFF.

У програмі Current Relevant Cinema глядачі ENFF побачать створену за підтримки Держкіно стрічку Романа Бондарчука ʺВулканʺ, а нідерландська прем'єра фільму ʺІсторія Зимового садуʺ режисера Семена Мозгового відбудеться 3 листопада у місті Утрехт в рамках ENFF On Tour, який щорічно долучає до подій фестивалю й інші міста країни. Спеціальний показ стрічки ʺІсторія Зимового садуʺ пройде у Metaal Kathedraal – еколого-культурному центрі міста Утрехт за підтримки кінотеатру ʺ’T HOOGTʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, премія Кіноколо оголосила переможців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ