Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У новому чемпіонаті Суперліги «Кажани» стартують матчами з «Дніпром»

Львівський волейбольний клуб «Кажани» вирушив до Дніпропетровська, де 9 та 10 жовтня поміряється силами з місцевим «Дніпром».

9 жовтня команди поміряються силами у 17:00, а суботу, 10 жовтня, команди розпочнуть матч в 11:00. Оскільки через товариський матч з польською «Ресовією» «Кажани» перенесли виїзні матчі проти «Вінниці» у першому турі, то матчі проти «Дніпра» будуть для львівської команди першими офіційними у новому сезоні Суперліги.

«На матчі з «Дніпром» їдемо бойовим складом, - каже Микола Борис, тренер «Кажанів». - У двох матчах через сімейні обставини нам не зможе допомогти лише Олександр Куйбіда. Усі інші хлопці готові себе показати в першому офіційному матчі сезону. Зараз команда готується у звичному тренувальному режимі. Після перемоги над «Ресовією» хлопці знаходяться на певному емоційному підйомі, настрій в усіх хороший. Хоч і обіграли не найсильніший склад поляків, але завжди приємно обіграти таку команду. Перший сет хоч і провалили, проте у наступних зіграли значно краще. Думаю, хлопцям допомогли вболівальники, які гнали їх вперед. Незважаючи на перемогу, хлопці не грали на своєму максимумі. Потенціал у них є, тому треба його реалізувати краще у наступних матчах. Є ігрові моменти, де хлопці повинні відшліфовувати свою майстерність. Є моменти, які не влаштовують мене та головного тренера команди Яна Суха. Матчі з «Дніпром» простими для нас не будуть. У «Дніпрі» є непогані гравці, які здатні дати бій кожному супернику. Ми винятком не будемо», - сказав Микола Борис.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ