Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новому році волинські прикордонники займатимуться у новому спортзалі

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/4
Днями у м. Луцьк відбулося відкриття після повної реконструкції спортивного залу "КОРДОН". Про це повідомили 2 січня Гал-інфо у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На заході були присутні посадовці прикордонного відомства, представники Волинської облдержадміністрації та обласної ради, міської влади, ветеранської організації та духовенства.

В приміщенні, яке було передано на баланс загону два роки тому, було зроблено капітальний ремонт. Коштом фонду прикордонного загону та за підтримки спонсорів, у приміщенні облаштовано зал важкої атлетики, гімнастичний зал, роздягальні та душові кімнати.

З нагоди відкриття, вихованці спортивного клубу «КОРДОН» продемонстрували гостям показовим виступом свої вміння та досягнення. Священнослужителі на чолі із митрополитом Михаїлом освятили приміщення спортивного залу.

Керівництво прикордонного загону вдячне за допомогу Петру Пилипюку – генеральному директору підприємства «Модерн-Експо» та усім, хто долучився до цієї справи.

Військовослужбовці Луцького прикордонного загону та вихованці дитячого спортивного клубу уже відвідують новий спортивний зал, де опановують прийоми карате, рукопашного бою, займаються гімнастикою та важкою атлетикою.

 До слова, прикордонний дитячий спортивний клуб "КОРДОН" з кіокушинкай карате був створений з метою виховання патріотичної молоді, зокрема дітей військовослужбовців прикордонного загону у 2017 році.

Нині клуб налічує понад 100 вихованців, які з впевненістю зуміють захистити себе, свою сім’ю, свою Батьківщину, адже спорт завжди спонукає до перемог!

Тренуються спортсмени під керівництвом тренера Спортивного комітету ДПСУ, майстра спорту України Богдана Мандрикіна.

Вихованці успішно беруть участь та посідають призові місця на Чемпіонатах України та Європи. Надалі вступають до військових навчальних закладів, в тому числі й до Національної академії Державної прикордонної служби України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ