Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Нововолинську закривають дитсадок через підозру на COVID-19

Як повідомили 25 серпня Гал-інфо у Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення Нововолинської міської ради, дитячий навчальний заклад №3 тимчасово призупиняє роботу.
Фото Нововолинська міська рада

Таке рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, засідання якої відбулося сьогодні, 25 серпня 2020 року. Адже п’ятеро працівників цього закладу мають симптоми коронавірусної хвороби  і на цей час перебувають на самоізоляції.

За словами начальниці управління освіти Ольги Лакиш, цими вихідними працівники повідомили про підвищення температури. Аби не допустити поширення інфекції вирішили, сьогодні діти у садок не пішли.  До кінця  нинішнього дня  з’ясовуватимуть стан здоров’я вихованців та працівників цього закладу.

Комісія вирішила призупинили роботу ДНЗ №3 до часу отримання результатів ПЛР діагностики працівників, котрі потрапили у коло осіб з підозрою на наявність захворювання.

Міський голова Віктор Сапожніков наголосив на тому, аби провести наради з керівниками усіх дошкільних закладів щодо посилення профілактичної роботи у колективах.

Також комісія розглянула питання про стан протипожежної безпеки закладів освіти міста та їх готовність до нового навчального року. Ілля Мацьоха провідний інспектор Нововолинського МВ УДСНС України у Волинській області капітан служби цивільного захисту, поінформував про результати інспектування навчальних закладів. Зокрема, він розповів, що наявні вогнегасники пройшли технічне обслуговування в АРЗ СП У ДСНС України у Волинській області; проведено перевірку електромережі  в приміщеннях та блискавкозахисту дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах на контур заземлення; пожежні щити пофарбовано та укомплектовано необхідною кількістю засобів пожежогасіння  згідно вимог.

Із 1 вересня всі школи міста відкриють двері для своїх вихованців.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Садовий перевірив готовність закладів освіти Львова до навчального року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ