Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новояворівській бібліотеці відкрили сучасний інтерактивний простір

Благодійники витратили майже 350 тисяч гривень на облаштування простору.

Сьогодні, 7 квітня, у комунальному закладі «Публічна бібліотека» Новояворівської міської ради відкрили сучасний інтерактивний  простір, повідомили в ЛОДА.

Такі кімнати БФ «СОС Дитячі містечка України» за сприяння департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОВА облаштували загалом у 8 закладах культури Львівщини: у Пустомитах, Дрогобичі, Золочеві, Східниці, Новояворівську, Бориславі, Яворові, Старому Самборі. В останніх трьох містах інтерактивні простори відкрили нещодавно.

«Дитинство – найщасливіша пора. Діти завжди дарують енергію своїми світлими поглядами і добрими серцями. Дуже круто, що тут відкрили інтерактивний простір! Наші партнери з «СОС Дитячі містечка України» справді дбають про дитинство. Бажаю маленьким відвідувачам бібліотеки бути щасливими, здійснювати свої мрії і обов'язково читати книжки. Ми маємо розвивати власний розум. Такі простори дають дітям  можливість разом проводити час, придумувати нові ігри, читати, спілкуватися ще більше і в комфортних умовах», – підкреслив очільник Львівщини Максим Козицький на відкритті інтерактивної кімнати у Новояворівську.

Благодійники зі «СОС Дитячі містечка України» витратили майже 350 тисяч гривень на облаштування простору. За цю суму закупили інтерактивний екран та інтерактивний столик, столи, крісла, дидактичне обладнання та настільні ігри, а також сотню килимків-пазлів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ