Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Кримінал

У Новояворівській лікарні під час нічного чергування пограбували лікарку

В Яворівський відділ поліції 12 червня посеред ночі зателефонувала лікар-терапевт, яка перебувала на нічному чергуванні у Новояворівській лікарні. Про це сьогодні, 5 липня, повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

Жінка повідомила, що з її сумки невідома особа викрала гаманець, у якому, окрім грошей та банківських карток, був паспорт громадянина України.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські розпочали першочергові слідчі дії і за кілька годин виявили зловмисника на одній з вулиць Новояворівська. Ним виявився раніше судимий 25-річний місцевий мешканець, який непомітно зайшов у лікарню через незачинені двері. Готівку, що була в гаманці, а також частину коштів, які зловмисник зняв з краденої картки, він встиг витратити на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування і встановлюють обставини злочину.

Викрадений гаманець, поліцейські повернули його власниці ще до завершення її нічного чергування. Жінка подякувала працівникам Яворівського відділу поліції за оперативне реагування та якісну роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ