Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новояворівську пройшов Перший жіночий економічний форум

У Новояворівську пройшов Перший жіночий економічний форум, на якому зібралися успішні жінки і топові спікери.

З вступним словом до присутніх звернулась президентка Жіноча Ділова Палата України Наталія Карпенчук-Конопацька, яка була модераторкою Форуму.

«Основною метою заходу було об’єднати жінок та надихнути їх розвивати власну справу та особистість», - наголошує Наталія Карпенчук-Конопацька.

«Сьогодні кращі експерти України та ділові леді ділитимуться своїм досвідом та практичними порадами. Вірю, що проведення у Новояворівську таких заходів стане доброю традицією», - зазначив міський голова Володимир Мацелюх.

Далі топові спікерки і спікери ділилися з присутніми багатьма важливими кейсами, які покликані допомогти жінкам і в саморозвитку, і при веденні бізнесу.

Хедлайнерка Форуму – експертка номер один в Україні з питань ділового етикету та бізнес протоколу Юлія Юдіна розповідала про стратегію бізнесу через ефективну комунікацію.

За словами Юлії Юдіної, люди зараз ганяються не за грошима, а за енергією. Тому коли ви говорите співрозмовнику приємні речі, він завжди буде на вашому боці. Але комплімент обов’язково має бути чесним. Мовчазні компліменти, техніка активного слухання і розвиток харизми – про ці всі речі розповіла спікерка учасницям Форуму.

Під час форуму десятки жінок познайомились між собою та навіть домовились про майбутню співпрацю.

Організатор заходу - Жіноча Ділова Палата України за підтримки Новояворівської міської ради.

Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних обмежень, на початку кожному учаснику провели експрес-тест на антиген.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ