Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новояворівську вчасно запустили тепло

Вперше за останні роки опалювальний сезон в Новояворівську офіційно розпочато вчасно. Про це під час виїзної наради на Новояворівську ТЕЦ повідомив народний депутат від Львівщини Ростислав Тістик.

«Це велика перемога! Вже сьогодні в домівках мешканців Новояворівська буде тепло!

Перш за все, хочеться подякувати колективу. Я спілкувався із керівництвом ТОВ Нафтогазу та був приємно здивований, адже є багато амбітних планів рухатись вперед. Дякую всім, хто тут працює, хто не покладав рук і вірив успішне майбутнє для мешканців міста. Радий, що спільними зусиллями вдалося зберегти колектив у повному складі та забезпечити вчасну та належну оплату праці! Це велика спільна перемога і Уряду, і представників місцевого та районного самоврядування, і АРМИ, працівників підприємств та жителів міст!» – говорить Ростислав Тістик.

Виїзна нарада щодо початку опалювального сезону ТЕЦ м. Новояворівськ відбулуася також за участі виконавчого директор ТОВ «НафтогазТепло» Романа Зубика, заступника голови ЛОДА Івана Собка та представників місцевого та районного самоврядування.

Нагадаємо, саме нардеп Ростислав Тістик раніше повідомляв, що триматиме питання своєчасного запуску ТЕЦ на особистому контролі. Депутат Верховної ради неодноразово звертався до уряду з проханням вирішити проблему на Львівщині та безпосередньо відвідував ТЕЦ в Новояворівську.

Також нагадаємо, минулого року опалювальний сезон у Новояворівську та Новому Роздолі розпочали лише наприкінці листопада.

Загалом опалювальний сезон для населення у Львівській області цьогоріч розпочався 19 жовтня. Станом на зараз Львівщина увійшла в опалювальний сезон на 100% - запевняють у ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ