Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новояворівську відкрили сервісний центр для обслуговування пенсіонерів

Напередодні, у місті Новояворівську відбулося урочисте відкриття оновленого Відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області. Про це повідомив власкорові Гал-інфо заступник голови Яворівської РДА Назар Сойко.
Фото Яворівської РДА.

З його слів, це – сьомий оновлений сервісний центр у Львівській області.

За сумлінну плідну працю, самовідданість і вірність обраній справі, чуйність і щирість душі, вагомий особистий внесок у розвиток сфери соціального захисту і обслуговування населення району грамотою Яворівської районної державної адміністрації та Яворівської районної ради нагородили Христину Бігун та Наталію Гасюк.

«Якісне обслуговування не можливе без комфортних умов. І яскравим прикладом цього є сучасний сервісний центр, який дозволить громадянам комплексно і на належному рівні отримувати всі необхідні послуги», – зазначив Назар Сойко.

В урочистостях взяли участь начальник ГУ ПФУ у Львівській області Галина Недзельська; начальник Новояворівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Оксана Корб'як; директор Новояворівської міської філії Львівського обласного центру Зайнятості Світлана Осьмак; начальник управління соціального захисту населення Яворівської райдержадміністрації Уляна Ганусяк; секретар Новояворівської міської ради Іванна Попик та працівники сервісного центру; заступник голови райдержадміністрації Назар Сойко.

Приміщення сервісного центру облаштовано новими меблями та оргтехнікою. Створено зручні умови приймання громадян, що дозволить відвідувачам швидко розв'язувати усі питання та отримувати необхідну інформацію щодо пенсійного забезпечення.

Приймання та обслуговування громадян в оновленому відділі обслуговування громадян проводиться за принципом «єдиного вікна» в умовах максимальної прозорості та відкритості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ