Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Нью-Йорку розпочалось засідання Радбезу ООН

У Нью-Йорку розпочалось засідання Ради безпеки ООН на якому сьогодні відбудеться голосування за резолюцію щодо створення міжнародного трибуналу для покарання винних у катастрофі малайзійського літака Boeing 777 рейсу MH17.

Нагадаємо, Австралія, Бельгія, Малайзія, Нідерланди та Україна звернулися до Ради безпеки ООН з проханням створити міжнародний кримінальний трибунал для притягнення до відповідальності винних у катастрофі пасажирського літака рейсу МН17 над територією України 17 липня 2014 року і загибелі 298 людей.

Росія виступає проти цього. 27 липня В.Чуркін заявив, що РФ проголосує проти проекту резолюції Ради безпеки ООН про створення міжнародного трибуналу щодо катастрофи малайзійського Boeing в Україні.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року біля Тореза Донецької області був збитий літак компанії Malaysia Airlines Boeing 777, що слідував рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 осіб, що знаходилися на борту. Україна і Захід підозрюють, що літак збили бойовики чи російські військові на Донбасі. Росія це заперечує.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ