Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У липні промисловість Львівської області "просіла" на 4,6%

У липні 2016 року порівняно з червнем 2016 року обсяг промислового виробництва знизився на 6,5%, порівняно з липнем 2015 року – на 4,6%. У січні–липні 2016 року відносно січня–липня 2015 року виробництво промислової продукції збільшилось на 0,4%. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

Зріс обсяг промислового виробництва у переробній промисловості та на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, водночас скоротився – у добувній промисловості і розробленні кар’єрів.

Збільшення обсягів виробництва відбулось у більшості галузей промисловості. На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів обсяг промислової продукції відносно січня–липня 2015 року зріс на 4,1%, у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 13,2%, на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – на 11,3%, з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції – на 1,2%, з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 34,7%, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 13,4%, у машинобудуванні – на 7,2%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,8%.

у добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг виробництва скоротився на 5,4%, на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання, – на 6,0%. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ