Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Пекарчука буде стара команда

У начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Віталія Пекарчука буде той самий перший заступник, що і був у структурі ДПС. Зокрема, 10 червня цього року наказом Міністерства доходів і зборів України призначений на посаду заступника начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Князевич Микола Михайлович. Про це повідомили в ГУ Міндоходів у Львівській області.

Микола Князевич з 22 лютого 2012 року обіймав посаду посаду першого заступника голови ДПC у Львівській області.

Також зберіг своє становище Сторчило Олексій Олександрович, який з того ж таки 10 червня цього року наказом Міністерства доходів і зборів України призначений на посаду заступника начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області. 22 лютого 2012 року наказом ДПС України він був призначений на посаду заступника голови ДПC у Львівській області.

4 червня 2013 року наказом Міністерства доходів і зборів України призначений на посаду заступника начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області і Лепецький Юрій Ігорович. 22 лютого 2012 року наказом ДПС України був призначений на посаду заступника Голови ДПC у Львівській області).

Отож, наразі в статусі в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Львівській області залишається Пришляк Ігор Ярославович.З 8 травня 2013 року призначений на посаду в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Львівській області. (Як відомо, колишній перший заступник голови ДПС у Львівській області - начальник Управління податкової міліції Руслан Плющ написав рапорт на звільнення з підрозділу податкової міліції України за власним бажанням).

Нагадаємо, що Віталій Пекарчук став начальником Головного управління Міндоходів у Львівській області 4 червня цього року. (12 липня 2010 р. – призначений в.о. голови ДПА у Львівській області. 20 вересня 2010 року наказом ДПА України призначений на посаду голови ДПА у Львівській області. 12 грудня 2011 року наказом ДПС України призначений на посаду голови ДПC у Львівській області. 23 квітня 2013 р. – призначений в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області. 4 червня 2013 року наказом Міністерства доходів і зборів України призначений на посаду начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області).

Також зазначимо, що на сайті  Головного управління Міндоходів у Львівській області нема жодної інформації щодо ще одного екс-заступника голови тоді ще Державної податкової служби у Львівській області Ореста Лазірка. Пекарчук подавав на затвердження і його кандидатуру, однак, схоже, кандидатура Лазірка не пройшла погодження.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ