Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У підрозділи Держприкордонслужби продовжують прибувати строковики

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі ДПСУ, Державна прикордонна служба України продовжує приймати солдатів строкової служби в рамках тимчасового відновлення призову.

Солдатів відбирали на конкурсній основі і, після проходження курсів навчання в Академії Державної прикордонної служби України у Хмельницькому та у Навчальному центрі молодших спеціалістів в Оршанці, вони вже направлені до місць несення служби. Строковики пройшли медогляд, отримали повний комплект речового майна. Для майбутніх військовиків було складено програму, за якою їх навчали тактики прикордонної служби, військової та фізичної підготовки, особистої безпеки та багатьом іншим дисциплінам. 

Наразі військовослужбовці строкової служби вже прибули у прикордонні підрозділи. Тут вони пройдуть допідготовку, ознайомляться з ділянками відділів та особливостями прикордонної служби. Після чого їх залучатимуть до несення служби в прикордонних нарядах.

Відділ прикордонної служби Сянки очікує призовників

Варто зауважити, що призов на строкову службу до лав Державної прикордонної служби України був скасований у 2008 році. Проте, не маючи справи зі строковою службою 8 років, Держприкордонслужба зберегла потенціал для забезпечення комфортного проходження служби строковиків, які служитимуть підрозділах прикордонного відомства.

Слід також зазначити, що строковики приходитимуть службу на тих ділянках, де немає військової загрози і вони не будуть виконувати завдання  у зоні проведення АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ