Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Підрясному відремонтували вулицю Бандери

У Підрясному відремонтували вул. С.Бандери за програмою співфінансування. Наразі це перший за часів створення Львівської МТГ випадок, коли мешканці громади скористалися програмою співфінансування і спільними зусиллями відремонтували цілу вулицю.

Про це повідомляють в пресслужбі ЛМР. 

«Чотири роки тому мешканці дачного кооперативу Підрясне вирішили відремонтувати центральну вулицю у своєму мікрорайоні – вулицю Бандери. Вона була аварійною й давно потребувала ремонту. Створили ініціативну групу та почали власними силами прокладати дорогу. На прохання мешканців, спочатку їм трохи допомогла із фінансуванням колишня селищна рада. Коли ж було створено Львівську МТГ, ініціативна група звернулася до міськради і місто долучилося фінансово», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Як зазначив керівник Залізничної районної адміністрації Ігор Савка, з міського бюджету на ремонт вулиці було виділено кошти у розмірі 50% від загальної вартості робіт.

Вулицю С.Бандери та хідники повністю замостили бруківкою. Частину вулиці, яка виходить на Кільцеву, заасфальтували.  Загалом, протяжність вулиці – 1,3 км.

 «Це було нелегко, проте, як бачите, цілком реально. Тому такими програмами однозначно треба користуватися», – ділиться враженнями керівник Офісу Львівської громади в Рясне-Руському та один з  учасників ініціативної групи Сергій Яременко.

«Дуже добре, що місто підтримало таку круту ініціативу та зробило свій внесок. Це яскравий приклад співпраці міської ради та мешканців, який підкреслює настільки важливо мати міську програму співфінансування та підтримувати такі ініціативи»,  - підсумував Юрій Лукашевський, керівник департаменту міської агломерації ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ