Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У поліції Львівщини розповіли, як працюватимуть на Великодні свята

На Великдень правоохоронці на Львівщині забезпечуватимуть публічний порядок та дотримання законності. Комендантську годину у цей день не скасують.
Фото: Поліція Львівської області

Як наголошують у Поліції Львівської області, на Великодні свята патрулі поліції будуть максимально наближені до храмів, у яких відбуватимуться богослужіння.

В умовах воєнного стану поліцейські Львівщини, як і раніше, несуть службу у посиленому режимі — спільно з бійцями Національної гвардії України та співробітниками різних правоохоронних структур патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, несуть службу на блокпостах.

"Оператори служби 102 цілодобово приймають повідомлення від мешканців про вчинені злочини та правопорушення, виявлених підозрілих осіб та автомобілі. Збільшено кількість слідчо-оперативних груп, які реагуватимуть на такі звернення.

Вибухотехніки та кінологи поліції Львівщини також несуть службу в посиленому режимі та перевірятимуть усі повідомлення про виявлені небезпечні чи підозрілі предмети", — йдеться у дописі.

У поліції нагадують, що на території Львівщини комендантська година діє з 00:00 до 05:00. Мешканців просять не забувати про обмеження та дотримуватись відповідних вимог.

Також поліцейські закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги — почувши сирену, негайно вирушайте в укриття.

"Будьте пильними, відповідальними та пам’ятайте про неприпустимість порушення законності, публічного порядку, правил безпечної поведінки, а також зловживання алкоголем", — додають правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ