Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У поліції нагадали, що треба розповісти дітям про спілкування із незнайомцями

Необхідно нагадувати дітям, що ніколи не можна приймати подарунки від незнайомців, вірити їх обіцянкам або йти з ними будь-куди. Відповідні поради оприлюднила Патрульна поліція у Facebook.

“Те, про що потрібно нагадувати дітям кожного дня. По-перше, поліцейські радять звернути увагу на те, як може виглядати людина, що має протизаконні та шахрайські наміри. Нагадуйте дітям, що зловмисником може бути будь-хто — жінка або чоловік різного віку”, - йдеться у повідомленні.

У поліції наголосили, що дітям також треба розповісти, що ніколи не можна приймати від незнайомців подарунки, їжу та напої, а також вірити обіцянкам, бо у вигляді пропозиції може бути що завгодно: маленьке кошеня, модні гаджети або навіть гроші.

“По-третє, у жодному разі не можна нікуди йти із незнайомцями та малознайомими особами — це може бути пасткою! Окрім цього, наголошуйте дітям на необхідність розумної поведінки в різноманітних ситуаціях та бережного ставлення до свого життя”, - наголошується у повідомленні.

Також у поліції закликали у випадку, якщо вам або вашим близьким загрожує небезпека, не гаючи часу, телефонувати за номером 102.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ