Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У поліції радять не проводити масових заходів з нагоди 1 вересня

В умовах воєнного стану свято Першого вересня радять відзначати без скупчення людей та проведення масових заходів.
Фото - Марія Шевців, Гал-інфо

У поліції надали рекомендації утриматися від так званих святкових лінійок, зазначила капітан поліції, начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП у Львівській області Ольга Ковальчук під час брифінгу у медіацентрі “Україна” у вівторок, 30 серпня.

"Ми очікуємо, що не буде таких масових скупчень дітей. Наскільки нам відомо, у місцевих відділах освіти було прийняте рішення надати рекомендацію не проводити масових зборів дітей", – сказала Ольга Ковальчук. 

Відомо, що у певних школах Львова дирекція та вчителі зберуть школярів чи виключно першокласників і проведуть для них короткі пізнавальні уроки. Попри це, 1 вересня у навчальних закладах відбудеться мінімум традиційних активностей.

У поліції наголошують, що школи, які вирішили зібрати дітей, повинні обмежити доступ до інформації щодо проведення будь-яких заходів 1 вересня від сторонніх. 

Ольга Ковальчук також повідомила, що за кожним навчальним закладом буде закріплений працівник поліції, який контролюватиме ситуацію, у певних місцях буде збільшене патрулювання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ