Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У поліції розповіли, у яких областях найчастіше викрадають автомобілі

Найчастіше викрадають автомобілі у Дніпропетровській та Одеській областях, а також у місті Київ. Про це повідомили у Департаменті карного розшуку Національної поліції України у відповідь на журналістський запит УНН.

"Найбільш уражені регіони, щодо заволодінь автомобілів є: м. Київ, де за два місяці 2019-го було викрадено 123 авто, Одеська область – 47 авто, Дніпропетровська область – 43 автомобілі", - йдеться у повідомленні.

За інформацією відомства, найчастіше крадіжки трапляються на стихійних автостоянки на вулицях міст з найбільш розгорнутою дорожньо-транспортною інфраструктурою, а саме столиця та обласні центри; злочинці викрадають автомобілі з парковок торгових центрів та місць дозвілля в денний та вечірній час доби.

Зазвичай крадії сканують та ретранслюють сигнал ключа, оскільки здебільшого автомобілі обладнані штатною (заводською) системою захисту від викрадення, після чого цей автомобіль переганяють у місце відстою (вказані місця можуть бути різного типу, як і парковки багатоповерхівок, так і стоянка, СТО, гаражні будівельні кооперативи, паркінги, придорожні парковки та ін).

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ