Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Польщі завершилися навчання персоналу підрозділів тримання порушників кордону

Військовослужбовці підрозділів тримання Держприкордонслужби України у період з 5 по 9 жовтня на запрошення Головної Комендатури Прикордонної варти Республіки Польща пройшли курс навчання з питань практичних аспектів діяльності місць тимчасового тримання іноземців в Республіці Польща. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

Навчання проходило в Подляському загоні Прикордонної варти, що у місті Білосток. Польські колеги поділилися знаннями та показали на практиці порядок організації охорони іноземців в центрі для утримуваних. Розглянули роль та завдання таких секцій як адміністративне обслуговування, освіта для неповнолітніх в місцях тримання, організація несення служби та комунікація із затриманими а також інші актуальні для цієї сфери теми.

Варто зазначити, що Державна прикордонна служба України загалом має 46 місць тимчасового тримання (МТТ) затриманих у адміністративному порядку осіб. МТТ розраховані на одночасне утримання понад 320 осіб.

Від початку 2020 року у місцях тимчасового тримання перебували понад 1150 затриманих. Для порівняння, за аналогічний період 2019 року – понад півтори тисячі осіб.

Найбільш завантаженими залишаються МТТ Чопського, Львівського та Мукачівського прикордонних загонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ