Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Поморянській громаді на Золочівщині відкрили ЦНАП

Сьогодні, 20 грудня, у селі Сновичі Поморянської громади Золочівського району відкрили Центр надання адміністративних послуг.

Про це повідомили на сайті ЛОДА. 

У новому ЦНАПі жителі громади зможуть отримати 255 адміністративних послуг. Окрім того, адміністратори ЦНАП надаватимуть 108 адмінпослуг у старостинських округах територіальної громади у 7 віддалених робочих місцях.

Відкриття ЦНАПу обійшлося в трохи більше ніж 1,7 млн грн, з яких:

- 1 млн 49 тис. грн – кошти обласного бюджету;
- 699 тис. грн – кошти місцевого бюджету.

За ці кошти виконали капітальний ремонт будівлі колишньої сільської ради, у якій розмістили ЦНАП, закупили комп’ютерну техніку та меблі. Тож відтепер понад 7000 жителів громади зможуть отримувати адмінпослуги у приміщенні, де забезпечені комфортні та зручні умови і дотримані вимоги фізичної та інформаційної безбар’єрності.

«ЦНАПи сьогодні стали одним із символів згуртованості, взаємодопомоги, прозорості,  доступності у нелегкий для України час – час війни. Щодня сотні адміністраторів ЦНАПів на території Львівської області, надаючи адміністративні послуги, підтримують стійкість державних інститутів та довіру до держави, зокрема до органів місцевого самоврядування. Саме ця довіра є основою для нашої солідарності, незламності, патріотизму, що гуртує суспільство до Перемоги.

Ми,  як обласна військова адміністрація, цінуємо роботу громади у забезпеченні доступності та якості надання адміністративних послуг, сподіваємося й на подальшу ефективну співпрацю!», – зазначила під час відкриття ЦНАПу начальниця відділу розвитку надання адмінпослуг управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА Галина Тупісь.

Нагадаємо, цього року на Львівщині за підтримки обласного бюджету відкрили вже 8 ЦНАПів та ще 8 оновили. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ