Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Попасній відзначили четверту річницю визволення від окупантів

Представники силових відомств, які задіяні в операції Об’єднаних сил разом із мешканцями Попасної відзначили четверту річницю визволення міста від російських окупантів, повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил на Фейсбук.

Нагадаємо, що у спільній операції з визволення Попасної взяли участь військовослужбовці Збройних Сил України та добровольчого батальйону спеціального призначення Національної гвардії України «Донбас». Операція тривала чотири дні і закінчилася повним зачищенням міста від кремлівських найманців.

З нагоди цієї урочистої дати на площі Героїв жителям міста показали зразки озброєння та військову техніку підрозділів Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України та Національної поліції України. А діти змогли ближче познайомитись зі своїми захисниками, стрілецькою зброєю та броньованою технікою. Також всі бажаючі мали змогу посмакувати «солдатську кашу».

Слід зазначити, що зараз Попасна знаходиться лише в кількох кілометрах від лінії розмежування, але навіть при тому у місті панує закон, порядок і спокій, під час навчального року діти ходять в школу, працюють приватні та державні підприємства, а комунальні служби поступово відновлюють зруйновану інфраструктуру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ