Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Пороховій вежі відбудеться ярмарок вінтажу TLUM & KRAM

У неділю, 5 грудня, з 11:00 до 19:00 у Центрі архітектури, дизайну й урбаністики відбудеться ярмарок "Тлум і Крам".

Про це інформує пресслужба ЛМР.

30 учасників з різних куточків України презентують широку палітру товарів. Традиційно можна буде придбати вінтажні речі світових модних будинків, книги, вініли, посуд з Європи чи гуцульські килими. Поміж тим, будуть представлені сезонні товари: вази для мандаринок чи ялинкові прикраси на Сильвестра.

Цього разу локацією для проведення маркету організаторки обрали Порохову вежу. Вважають, що цей простір дозволить зануритись у подію цілком по-новому:

"Три поверхи дозволяють нам об’єднати крам у категорії. На першому та третьому поверхах ми представимо предмети інтер’єру габаритні та дрібні, відповідно. А між тим можна буде зустріти львів’ян з їхніми вживаними речами. Таким чином кожен шукатиме серед улюбленого краму", – зазначила засновниця маркету Дара Бурко. 

Тлумівці сповідують свідоме споживання, адже вінтаж по суті і є другим життям речей. 

Від часу заснування, організаторки провели 19 заходів у Дворику Ратуші, LEM-Station, Парку Культури та Стрийському Парку.

Подія відбуватиметься із дотриманням протиепідемічних норм.

Вхід на територію ярмарку коштує 50 грн. Для осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, людей з інвалідністю, дітей до 12 років, вагітних та іменинників – вхід безкоштовний. 

Ярмарок триватиме з 11:00 до 19:00. 

Де: Порохова вежа, Підвальна, 4.

TLUM&KRAM – львівський ярмарок старовини. Заснований у жовтні 2019 року. Організаторки сповідують свідоме споживання, плекання спадщини, вважають, що варто об’єднуватись і розвивати локальне підприємництво.

TLUM&KRAM у Facebook:  https://www.facebook.com/tlumkram

TLUM&KRAM в Instagram: https://www.instagram.com/tlum_kram

Контактна особа для ЗМІ: Катерина Ковалюк 0503776192.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ