Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У посилках зі США львівські митники виявили тютюну на майже 270 тис. грн.

До одного із підрозділів митного поста «Львів-поштовий» надійшли десять посилок зі США, в яких виявили чималу кількість прихованого тютюну для кальянів.
фото - пресслужба Львівської митниці

Про це інформує пресслужба Львівської митниці.

Згідно з митними деклараціями відправником була громадянка, яка проживає в США, а отримувачами - декілька мешканців м. Миколаїв. У деклараціях також вказано, що в посилках міститься протеїновий напій. Однак під час перевірки за допомогою технічних засобів митного контролю  виникли підозри про переміщення прихованих товарів. Вміст посилок оглянули і в пакетах з написом Plant Protein  львівські митники виявили 300 упаковок по 250 грамів кожна тютюну для кальянів  з різними смаковими добавками. 

Оскільки громадянку упродовж року вже притягували до відповідальності за вчинення аналогічного правопорушення, стосовно неї склали протокол про порушення митних правил за ч. 2 ст. 483 МКУ.

Тютюн вилучили до винесення судом рішення у справі.

Нагадаємо, що згідно з ч. 2 ст. 376 Митного кодексу України громадяни, які досягли 18-річного віку, можуть ввозити на митну територію України без сплати митних платежів та без письмового декларування у кількості із розрахунку на одну особу – 200 сигарет, або 50 сигар, чи 250 грамів тютюну, або ці вироби в наборі загальною вагою, що не перевищує 250 грамів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ