Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У прокат вийшов український фільм ʺГідраʺ

Як проінформували у прес-службі Держкіно, український документальний фільм ʺГідраʺ, створений Міжнародним продюсерським центром ʺФор-Постʺ за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийшов у прокат.
У прокат вийшов український фільм ʺГідраʺ. Фото: Держкіно

ʺГідраʺ — це реальна історія про унікальну спецоперацію Служби безпеки України, яку було проведено спільно зі спецслужбами європейських країн та США. Одним з керівників цієї масштабної операції був генерал СБУ Володимир Тимошенко — головний герой фільму.

У результаті злагоджених дій спецслужбовців було ліквідовано міжнародний наркокартель, що виготовляв синтетичний наркотик ʺЕкстазіʺ, сировина для якого вироблялась на Черкаському заводі ʺХімреактивʺ. З України сировина через Польщу, Чехію, Німеччину та Бельгію потрапляла до Голландії, звідки вже готовий наркотик розповсюджувався по всьому світі.

Ідея фільму належить генеральному продюсеру —Олександру Дрізу. Зрежисував картину американський режисер Рам Девінені. Креативним продюсером є Надія Грачова, лінійними — Світлана Рудюк і Олена Дріз.

З 11 липня ʺГідраʺ виходить на екрани київських кінотеатрів ʺЖовтеньʺ і ʺСінема Сітіʺ та у кінотеатрах мережі ʺПланета Кіноʺ по всій Україні — в Києві, Львові, Одесі, Харкові та Сумах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ