Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У промзоні "Сигнівка" продали земельну ділянку за понад 17 млн грн

Сьогодні, 28 грудня, в онлайн-форматі на платформі Prozorro.Продажі відбулись земельні торги у формі аукціону, на яких місто продало 2,7 га землі у промзоні «Сигнівка» за понад 17 млн грн.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

"Австрійська фірма купила у Сигнівці землю за понад 17 млн грн. Такими є результати останніх у цьому році земельних торгів, на яких місто продало 2,7 га землі у промзоні "Сигнівка".

Ділянку, яка призначена під промисловість, купило ТОВ "ХІРШ ПОРОЦЕЛЛЬ". Ця фірма спеціалізується на виробництві пластмаси й електричного устаткування. Її основний офіс розташований на Закарпатті, а бенефіціар – із Відня. За результатами земельних торгів бюджет міста поповнився на 17 млн 300 тис. грн.

До слова, цьогоріч у Сигнівці вперше продали земельну ділянку, і вперше за новими правилами – у форматі електронних торгів. Торік у цій промзоні місто продало 4 ділянки на майже 170 млн грн. Ця промзона має якісну інфраструктуру та необхідні умови для успішного ведення бізнесу. Тут є водопостачання, газопостачання, електропостачання, потужність якого планують невдовзі ще збільшити.

Загалом у 2021 році відбулося 5 земельних аукціонів, завдяки яким бюджет міста поповнився на загальну суму – майже 137 млн 444 тис. грн", - інформують у департаменті містобудування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ