Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У п’ятницю подвиг семи полеглих Героїв вшанують на Алеї пам’яті у Дрогобичі

У п’ятницю, 12 липня, на Алеї пам’яті у Дрогобичі вшанують полеглих захисників Дрогобицької громади. Об 11:00 год. за участі керівництва громади, священнослужителів та рідних відслужать коротку панахиду та проведуть чин освячення портретів полеглих Героїв. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.
Фото: Дрогобицька міська рада

Повномасштабне вторгнення росії 24 лютого 2022 року відкрило нову сторінку героїзму, стійкості та, на жаль, непоправних втрат.

Пам’ять загиблих за Україну воїнів вшановують щодня о 9:00 год. загальнонаціональною хвилиною мовчання. У Дрогобичі, 1 березня цього року відкрили скорботне місце – Алею пам’яті, яка вшановує подвиг новітніх Героїв, які полягли захищаючи Україну від ворога.

На жаль, війна триває і наша держава продовжує втрачати справжніх патріотів, мужніх та стійких воїнів, які стоять за незалежність та свободу України.

У п’ятницю, 12 липня, на Алеї пам’яті у Дрогобичі вшанують полеглих захисників Дрогобицької громади. Об 11:00 год. за участі керівництва громади, священнослужителів та рідних відслужать коротку панахиду та проведуть чин освячення портретів полеглих Героїв.

Додамо, на металевій конструкції Алеї пам’яті розміщені світлини полеглих Героїв – вихідців Дрогобицької громади та символіка військових підрозділів, у складі яких вони захищали Україну. QR-код на кожній світлині відкриває детальнішу інформацію про кожного полеглого Героя, зібрану на Електронному пантеоні Героїв.

Алею пам’яті доповнять портретами полеглих Героїв:

Двожана Андрія Андрійовича

Стрийського Олега Ігоровича

Гординського Юрія Романовича

Гільжинського Олега Руслановича

Мельнікова Дмитра Вікторовича

Лавренчука Віктора Володимировича

Стеца Василя Сергійовича

Вічна пам’ять Героям України!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ