Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У п’ятницю та суботу Львів прощатиметься з вбитими під час обстрілу

Внаслідок масштабного ворожого обстрілу по житлових будинках у Львові учора загинуло 7 осіб, в тому числі семирічна дитина. Шістьох із них поховають завтра, 6 вересня, і ще одне поховання відбудеться в суботу. Про це повідомляє ЛМР.

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Родину Базилевич: Євгенію і трьох її доньок 21-річну Ярину, 18-річну Дарину та 7-річну Емілію поховають завтра, 6 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові.

Ірину Демидову поховають завтра, 6 вересня, на кладовищі в с. Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в Храмі Святого Архистрага Михаїла (вул. Каховська, 32А).

Юрія Арабського поховають завтра, 6 вересня, на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 4 вересня росіяни завдали масштабного комбінованого удару ракетами та безпілотниками по Львову. Через обстріл у Львові пошкоджені житлові будинки. Внаслідок обстрілу загинуло 7 людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ