Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Ратуші зустрілись із представниками ПРООН

Христофорос Політіс, заступник постійного представника Програми розвитку ООН в Україні, в межах візиту до України відвідав Львів. У Львівській міській раді посадовці обговорили нинішні та майбутні напрямки співпраці.
Фото - ЛМР

Зокрема, йдеться про підтримку підприємців міста, а також навчальних програм, повідомили в ЛМР. 

«Найближчі 5 років ми тримаємо фокус на відбудові України, зелених відновлювальних технологіях, розвитку інклюзивних проєктів, людського капіталу, інфраструктури та на цифровізації сервісів», – зазначив Христофорос Політіс.

Водночас представники ПРООН високо оцінили проєкти Львова, зокрема у сферах охорони здоров’я та підтримки підприємців. Для міжнародних партнерів дуже цінно, що чимало проєктів мають спільне фінансування, тобто не лише підтримку донорів, а й інвестиції з боку міста.

Представники ПРООН відзначили якість підтримки малого та середнього бізнесу у Львові, зокрема роботу Центру підтримки підприємництва.

Зазначимо, у липні 2023 року Центр підтримки підприємництва отримав від ПРООН смартборд та ноутбуки. Зараз ця техніка допомагає в роботі Центру, зокрема під час навчання для підприємців, внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та школярів. Смартборд покращує якість навчання, робить його більш інтерактивним.

 Сьогодні міські посадовці обговорили нові напрямки співпраці з представниками Програми розвитку ООН, зокрема у сферах інклюзії, підприємництва та людського капіталу – навчальних програм.

Це, за словами посадовців, допоможе місту відновлювати економіку достатньо швидко, реформувати освіту, допомагати в інтеграції ветеранів та освоювати нові професії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ