Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У разі сильних снігопадів Львів розчищатимуть понад 200 одиниць техніки

У разі сильних снігопадів місто прибиратиме 137 одиниць комунальної техніки, а за необхідності ще 66 одиниць техніки буде залучено від приватних організацій, з якими уклали угоди.

Про це повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства. 

«У разі погіршення погодних умов маємо закуплено 18 тис м3 протиожеледних матеріалів. Є 137 одиниць комунальної техніки, які готові до виїздів. За потреби, якщо б техніки не вистачало через сильні снігопади, то ми також уклали угоди з приватними компаніями для залучення ще 66 одиниць техніки», - розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, сьогодні вночі до прибирання міста було залучено 7 піскорозкидувачів та використано 19 м3 протиожеледних матеріалів. Посипали дороги, перехрестя і підйоми. Натомість зранку, з 09.00 год, для прибирання міста виїхало 11 піскорозкидувачів і 5 тракторців, які чистили і посипали тротуари. Також працювало 1162 двірники.

«Щоранку ми стежимо за зверненнями на Гарячу лінію щодо стану доріг і тротуарів. Так, сьогодні мали 10 звернень щодо слизьких тротуарів. Станом на зараз вони закриті», - додала Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ